Info & tarieven

De duur van een les kan variëren van 45 tot 60 minuten afhankelijk van wat er op dat moment nodig is.

Soms is het kort maar krachtig, soms is er veel theorie of zijn we een uur flink aan het oefenen. Het is doodsonde om een goed moment teniet te doen doordat er nog tijd op de klok over is, of dat je slecht afsluit omdat je niet op het juiste moment de les afsluit. Wanneer je langer door gaat dan dat het paard mentaal en/of fysiek aan kan, kan het ervoor zorgen dat de gehele training überhaupt geen nut meer heeft gehad. Ik ga altijd voor het behalen van het meest plezierige en optimale resultaat mogelijk op dat moment. Dat staat áltijd voorop.

Reiskosten zijn de eerste 10 km gratis, daarna 0,30 cm per kilometer

Een clinic op meer dan 100 km afstand organiseren? Dan bedragen de reiskosten 0,40 cent per kilometer


Rittenkaarten

Rome was niet gebouwd in één dag. Net als het leren van ballet dansen, tennissen, bergbeklimmen, schaken of welke andere sport dan ook is er veel oefening nodig om het onder de knie te krijgen, laat staan te verfijnen tot de kunst die het in potentie kan worden.

Lessen heeft pas echt effect wanneer je het voor langere periode regelmatig doet. Zowel student als ik als instructeur halen er bij verre het meest voldoening uit wanneer we voor langere periode samen mogen werken naar een groter doel. Daar gaat dan ook absoluut mijn voorkeur naar uit.
Wil je gewoon een opfrisser of dat er af en toe iemand met je meekijkt? Dat kan natuurlijk ook.

Wanneer je meerdere lessen in één keer aanschaft door middel van een rittenkaart ontvang je tot 1,5 les gratis en 50% korting op de reiskosten.

Privéles

50
  • In sterksel bij Horse Awareness of bij jou op stal

10-rittenkaart privéles

Meest gekozen
425
  • In sterksel bij Horse Awareness of bij jou op stal
  • 75 euro korting
  • 10 maanden geldig

5-rittenkaart privéles

215
  • In sterksel bij Horse Awareness of bij jou op stal
  • 35 euro korting
  • 5 maanden geldig

Intake bij probleemgedrag & revalidatie

Bij een hulpvraag gericht op probleemgedrag of revalidatie neem ik graag de tijd om jullie goed te leren kennen. Een goed trainingsplan opstellen vereist een goed beeld over de situatie, zodat het beste herstel mogelijk plaats kan vinden.

De eerste afspraak is daarom in dit geval altijd een intake met een duur van circa 1,5u.

Hierin doe ik een Assesment van je paard (gangen analyse, palpatie & observatie, beoordelen van de belastbaarheid en uitdagingen van het paard)

Doornemen van de randvoorwaarden van succes (voeding, hoefbalans, controle zadel & hoofdstel, algemeen management)

Daarna werk ik eventueel nog met je paard en/of kijk ik graag even mee met de uitdaging die je tegen komt of het werk dat je nu met je paard doet om te kunnen beoordelen waar jullie op dit moment staan en wat aan de hand daarvan het beste begin punt van de training kan worden.

De kosten van een intake zijn 75 euro excl. reiskosten.

Een les of intake inplannen kan door te mailen naar marjolein@horse-awareness.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Doorgaans heb je binnen één tot drie werkdagen antwoord.

Contact info

Volg je mij al?