Workshop Reset je Ruiterbalans XL

Op 25 september is er weer een nieuwe ronde van Reset je Ruiterbalans XL!

Reset je Ruiterbalans XL is een unieke workshop die is ontstaan in samenwerking met Marjolein van den Broek, Tessa Roos en Michael Tijsterman. Door met zijn drieën te werken kunnen we jou als ruiter een compleet pakket aanbieden met verschillende invalshoeken om zo grote sprongen te kunnen maken in je ruitergevoel en balans. Je leert op deze manier hoe je een betere ruiterbalans kunt ontwikkelen en volhouden.

Heb je in mei ook meegedaan? Na een paar maanden oefenen ben je wellicht tegen wat dingen aangelopen. Dan is dit dé mogelijkheid om een stap verder te zetten of om de materie nog eens goed op te frissen.

We bieden nieuwe uitdagingen voor de groep van vorige deelnemers waarbij we je van tevoren zullen vragen waar je aan wilt werken. De theorie & praktijk oefeningen zullen op maat worden gemaakt op basis van jouw persoonlijke wensen en uitdagingen. Vul in het aanmeldformulier in waar waar je aan wilt werken en we gaan ermee aan de slag!

Nog niet eerder meegedaan? Er is bij deze ronde ook weer een groep met nieuwe deelnemers, voor wie we het basisprogramma van de vorige keer aanbieden.

Bij Reset je Ruiterbalans XL verbeter je je balans en beweging in het zadel op simulator Joker met Marjolein, ontwikkel je meer inzicht in de wisselwerking van ruiter & paard met Tessa én leer je je lichaam op een vriendelijke, laagdrempelige manier trainen met Michael.

Naast de oefeningen over ruiterbalans ontwikkel je ook meer inzicht over de biomechanica van jouw paard en ontvang je hulp bij jouw persoonlijke fysieke uitdagingen waardoor je in het dagelijks leven ook beter in je vel komt te zitten.

Kortom, je neemt een rugzak met informatie en oefeningen mee naar huis waarmee je blijvend je ruiterbalans kan verbeteren, de communicatie met je paard sprongen zal maken én je lichaam soepel en sterk kunt te houden op een laagdrempelige manier.

 

Herken je dit misschien?

Wat leer je op deze dag?

Wat kan je verwachten?

Op deze dag krijg je drie voor de prijs van één. De dag is gevuld met 3 workshops gegeven door Marjolein, Tessa & Michael. We werken in kleine groepjes, waardoor de aandacht goed verdeeld kan worden en je dus verzekerd bent dat je persoonlijk geholpen wordt met jouw specifieke uitdagingen.

Een gezellige groep gelijkgestemden op het prachtige Paddock Paradise van FourFeet(www.fourfeet.nl).

Drinken en snacks zijn aanwezig. Wel graag je eigen lunchpakketje meenemen. We verwachten dat we die lekker in het zonnetje uitkijkend op de paarden op kunnen eten.

Wat neem je mee naar huis?

Investering

€140 (incl. btw)

Datum & tijd:

25 september 2022

11:00 – 17:30

Locatie

FourFeet

Diesdonkerweg 15

5724 PE

Ommel

Wie zijn je instructeurs?

Marjolein

Tessa Roos

Michael Tijsterman

Aanmelden & Betalen

[paytium name="Formulier naam" description="Product naam" amount="140,00" button_label="Aanmelden & betalen"] [paytium_field type="email" label="E-mailadres" required="true" /] [paytium_field type="name" label="Volledige naam" required="true" /] [paytium_field type="text" label="(Factuur)Adres + huisnummer" required="true" /] [paytium_field type="text" label="Postcode" required="true" /] [paytium_field type="text" label="Plaatsnaam" required="true" /] [paytium_field type="text" label="Land" required="true" /][paytium_field type="text" label="Ik heb al eens meegedaan en wil graag een het volgende werken" required="true" /] [paytium_total /] [/paytium]

Veelgestelde vragen

De workshop zal worden verzet naar een datum waarop het binnen geldende maatregelen is toegestaan. Wij gaan er vanuit dat 25 september geen beperkende maatregelen zullen zijn waardoor de kans groot is dat de workshop gewoon kan doorgaan zoals gepland.

Dan is deze workshop bij uitstek geschikt voor jou! Het is van enorm voordeel wanneer je als beginnende ruiter een goede balans ontwikkeld. Dit maakt het leren paardrijden vele malen makkelijker en veiliger.

Deze workshop geschikt voor alle niveau’s van recreatieruiter tot professioneel topniveau. Verfijnen van de ruiterbalans, hulpen en aanleuning is altijd voordelig.

Alle discipline’s zijn welkom!

Nee, deze workshop is zonder paard.

Als je een eigen zadel hebt dan wordt het zeer aangeraden om deze mee te nemen voor de lessen op de simulator.

Zo leer je de juiste balans vinden in je eigen zadel én kunnen wij je meteen advies geven over of het zadel bij jou past als ruiter. Niets zo vervelend als tegen een slecht passend zadel moeten vechten tijdens het rijden!

Singel, cap, etc zijn niet nodig.

En vergeet geen lunchpakketje mee te nemen. 🙂 Wij zorgen voor warme & koude dranken en snacks gedurende de dag.

Lukt het onverhoopt niet om erbij te zijn? Kijk dan of iemand anders jouw plek in kan nemen.

Bij annulering word de reserveringskosten niet gerestitueerd.

Wat anderen zeggen...